Monthly Archives: veljača 2018

Polaganje 15.02.2018 u Gajnicama

Osu ..15.02. 2018 g. održano polaganje za viši kyu pojas pred ispitnom komisijom Dai Shihanom Mladenom Šančićem, Hanshi Zvonko Samaržijom i domaćinima  Domagoj Ivančićem i Zvonimir Ivančićem. Nešto novo i na iznenađenje svih prisutnih prikazan je jedan  filmić  o kyokushinkai -u , borbi,duhu kyokushina. Nakon toga se pristupilo ispitu od 10 -og kyu-a do 6-og. Sve se odradilo po programu IBK polaganja. Sve je proteklo u najboljem ozračju i podjeljene su diplome za položen kyu i  naravno veselje nakon toga. Domaćin Mas.Oyama Zagreb je priredio i lijepo druženje uz klopu i piće, a nisu izostali ni kolači . Ovim putem se zahvaljujemo s naše strane ( ispitne komisije) na lijepom dočeku i uspješnom ispitu. Slijede pripreme za 15.i Domenica kup u Rakitju koje se održava 10.03.2018 g. Osu..  (više…)

85 rođendan Kaicha Jon Bluminga

Osu…85 rođendan Kaicha Jon Bluminga proslavljen je na najbolji mogući način i to što  je označilo njegov život, a tako i nas mnoge.

Priređen mu je slavljenički trening uz najbolje prijatelje iz Nizozemske , a tu je bio i naš Dai Shihan Mladen Šančić 8.Dan i kako priliči i napravio posjet u njegovom domu. Pogledajte sve u slici – to vam sve najviše govori…. (više…)