Monthly Archives: listopad 2017

6-o topusko open 2017

Na šestom Topusko open 2017 g. održan je jako dobro posjećen turnir i to oko tristotinjak boraca 32 kluba i tri zemlje. Borci iz Kickboxing kluba Tsunami stariji kadet Tin Pentek -63 kg. i  stariji junior Josip Vrančić -74 u kick light disciplini i pokazali pravu borbenost i duhovno visok nivo. Tin Pentek je osvojio 1.mjesto , a Josip Vrančić 3.mjesto gdje je njegov protivnik čestitao na izvrsnoj borbi. Tako da KBK Tsunami ima perspektivu za daljnjim napretkom i za nadolazeći turnir koji će se održati u Sevnici ( Slovenija). Nadamo se da će potvrditi svoju kvalitetu i time dokazati da to nije bilo slučajno. (više…)

Seminar u Sevnici ( Slovenija)

Osu..dana 21.10.2017. održan seminar koji je organizirao Shihan Jurij Orač predsjednik kyokushinkai saveza Slovenije. Voditelji seminara su bili Samoborci Hanshi Mladen Šančić 8.Dan, Shihan Zvonko Samaržija 7.Dan i Shihan Nenad Šančić 5.Dan. U jednoj lijepoj sportskoj dvorani pred oko četrdesetak sudionika. Ovo je bio prvi susret s kyokushinkai karateom mladih. Početak je bio stidljiv dok Hanshi Mladen nije dao mali poticaj kako postići duhovnu stranu , zajedništvo i snažan kiai. Nakon malog privikavanja sve je krenulo u pravom smjeru i zdušno trenirali. Treninzi su održani u dva termina tako da se uglavnom prikazao  sažetak programa tradicionalnog kyokushin karatea. Kao dobar domaćin na kraju seminara slikanje sa svim sudionicima i zajednički ručak . Shihan Jurij Orač je ukratko obrazložio daljnju suradnju i planove za 2018 g. Shihan Zvonko Samaržija je ujedno pozvao na Otvoreno prvenstvo Hrvatske koje će se održati 25.11.2017.g. u Rakitju ( školska dvorana) Školska 4, Rakitje ( Novaki). (više…)

Seminar u gradu Reghina -Rumunjska

Osu!

Na poziv Sensei Kamill Gyulla Lukacha iz grada Reghina (Rumunjska) seminar  se održao 14.10 2017 g. pred oko četrdesetak sudionika.Voditelji seminara su bili Hanshi Mladen Šančić, Shihan Zvonko Samaržija i Shihan Nenad Šančić. Prekrasan grad i jako dobar domaćin koji je sve organizirao i dočekao IBK majstore . Organiziran je trening u školskoj dvorani gdje je i glavni klub za Rumunjski IBK . Održan je trosatni trening od bazičnih tehnika- Hanshi Mladen Šančić, borbenih kombinacija – Shihan Nenad Šančić i kata trening Shihan Zvonko Samaržija i na kraju Shihan Nenad Šančić relaksaciju,opuštanje nakon napornog treninga. Za kraj jedno zajedničko slikanje sa svim sudionicima koji su bili oduševljeni samim seminarom , a i dokaz tome je poziv za daljnju suradnju za organiziranje proljetnog kampa. Sensei kao dobar domaćin počastio nas sa ručkom u jednom lijepom restoranu gdje se priređuju autohtona jela .  Ujedno zahvaljujemo Sensei Kamill Gyuli Lukachu na svemu učinjenom. Veliko Osu..  (više…)

” Otvoreno prvenstvo Hrvatske 2017″-Croatian Open Championship 2017-

“Croatian Open Championship 2017”

“OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE 2017 “-

-O.Š. Rakitje , Školska 4, Rakitje ( Novaki)

-25.11.2017 g. u 10 h. – “KATE I BORBE” ” KATE AND KUMITE”

 

IBK HRVATSKA – to pogledaj   Invitation – Croatia open championship 2017_Rev0 1

, .Application_form – this look- to pogledaj

6- otvoreno prvenstvo Srbije kyokushin kanOpen Beograd 2017

Osu!

KYOKUSHIN KARATE

  1. otvoreno prvenstvo Srbije Kyokushin-Kan Open 2017 – Beograd, 30. 09. 2017.

Na ovogodišnjem Otvorenom prvenstvu Srbije Kyokushin-Kan organizacije, održanom 30. rujna, među natjecateljima iz Bjelorusije, Irana, BiH te domaćina Srbije, nastupilo je i 11 članova Hrvatskog kyokushinkai saveza iz klubova Domenica Sveta Nedelja, Fortis Samobor te Mas. Oyama Strmec. (više…)