Monthly Archives: ožujak 2017

Rezultati 14-og međunarodnog Domenica kupa

KYOKUSHIN KARATE

14. kup Domenice – Sveta Nedelja, 11. 03. 2017.

Ovogodišnji Kup Domenice okupio je 280 natjecatelja iz 40 kluba iz 13 zemalja: Italije, Slovenije, Austrije, Švicarske, Mađarske, Poljske, Danske, Nizozemske, Ukrajine, Makedonije, Srbije, Bosne i Hercegovine te Hrvatske.
Nakon svećanog otvaranja, 78 natjecatelja nastupilo je u katama odnosno zadanim formama u 8 kategorija na 3 tatamija, a nakon toga, 220 natjecatelja u 31 kategoriji na 4 tatamija nastupilo je u kumiteu odnosno borbama i to po pravilima polu kontakta sa zaštitnom opremom za djecu i juniore te punog kontakta bez zaštitne opreme za seniore. (više…)

Prve medalje kickboxing kluba Tsunami

Dana 04.03.2017 g. održano je međunarodno natjecanje u kickboxingu u prelijepom gradu Zaboku O.Š. Ksaver Gjalski gdje je sudjelovalo oko 200 natjecatelja. Nastupili su i naši predstavnici iz kickboxing kluba Tsunami Strmec ( Sveta Nedjelja) u kick light disciplini po raznim kategorijama. Tako je naš Tin Pentek – 63 kg nastupio tek drugi puta u kickboxingu i već se vidio napredak u kondiciji i tehnici s kojom se prvi puta susreće i svojom borbenošću dolazi do trećeg mjesta , a jedno pravo iznenađenje nam je priredio Damjan Starčević – 69 kg, gdje došao do finala i osvojio drugo mjesto. Jedno prelijepo iskustvo i moramo pohvaliti organizatora natjecanja domaćina na dobroj organizaciji te i sucima iz HKBS-a koji su odradili ogroman posao i bez nekih spornih situacija. Može se reći praktički da je sve na vrijeme napravljeno na opće zadovoljstvo svih sudionika. Zahvaljujemo na podršci roditelja Danijelu Penteku i Damiru Starčeviću , a tako i treneru Shihanu Zvonku Samaržiji gdje su natjecatelji počašćeni za njihov uspjeh i nadamo se da to nisu i posljednja odličja. No ti isti natjecatelji već nastupaju na međunarodnom Domenica kupu 11.03.2017 g. u Rakitju u kyokushinkai karateu. Želimo i očekujemo dobre rezultate . Lp..   (više…)