Category: GT-RENT – KRISTIJAN GABREK

Početak treninga

Osu..početak pojedinačnih treninga ( sa sigurnim razmakom). Da ne ostanemo totalno bez kondicije i zaboravimo dosada postignuto. Vrijeme koje će nam biti jako teško i naravno sve se mijenja.” POSLIJE USKRSA” 23.04.2020 u 20h. OSU…vidimo se..ako se nešto promjeni javim..Hanshi Zvonko Samaržija OSU

Centralni trening

Osu..održan centralni trening 24.01.2020 g.- pripreme za turnir u Sloveniji. Borbene kombinacije i same borbe raznih kategorija.

Održana 18-a zimska škola

Osu! Od 09.01.-12.01.2020 g. 18-a međunarodna zimska škola u Daruvaru. Kao i svake godine već tradicionalno nova znanja, nova poznanstva. Iznimno ove godine je bio naš gost iz Australije Shihan Cameron Quinn, što nam je izuzetna čast. Zahvaljujemo Shihan Martinu van Emmenu na velikoj pomoći za njegov dolazak. Kao i svake godine se na kraju i polažu za viši kyu. Od kyokushinkai Mas.Oyame Strmec su polagali : Emano Hudina 6.kyu, Ema Delaš 4 kyu, Andrija Zver 2.kyu i Petra Dorja Gajan 2 kyu, a nažalost Stjepan Prelec nije mogao polagati za 1.Dan zbog ozljede. Naravno tu su sudjelovali i Mas.Oyama Zagreb i drugi klubovi drugih zemalja ( Njamačka, Poljska, Mađarska, Italija, Nizozemska, Australija i Hrvatska). Sva druga događanja bit će prikazana u slici gdje će to unijeti administrator.

1.otvoreni dječji kyokushin kup

Osu..održan prvi dječji kyokushin kup u Gajnicama. 14.12.2019 g . u O.Š. Domjanići Gajnice . Domaćini Mas.Oyama Zagreb i uz veliku podršku Sensei Vladimira Sekelja u tehničkom i praktičnom djelu. Naravno da je svaki početak težak i treba sve uskladiti i napraviti. No sve se rješavalo u hodu i svaki nedostatak na opće zadovoljstvo riješilo. Tu su nastupili prijatelji iz Slovenije i time je turnir imao međunarodni karakter. Hanshi Zvonko Samaržija je svakom sudioniku poklonio kyokushinkai kata knjigu na engleskom i hrvatskom jeziku. Nastupilo je oko 8o natjecatelja u kategorijama od mlađih limača do starijih kadeta . Nastupili su po prvi puta i mladi suci , te uz spoj iskustva i mladosti dobro odradili svoj posao. Turnir je protekao u pravom sportskom kyokushin duhu. Na opće zadovoljstvo svih podijeljena su odličja svim sudionicima.

Memorijal Jon Bluming 2019

Dana 26.10.2019 g. održan prvi memorijal Jon Bluming u Poljskoj koji je organizirao Hanshi Tomek Olejnik . Na tom memorijalnom turniru su sudjelovali i borci iz Hrvatske. Naše borce vodio je Shihan Nenad Šančić i to veoma uspješno( potpora Hanshi Zvonka Samaržije ,jer nije mogao ići zbog obveza ). Ostvarene su tri medalje i jedna je izostala.Bruno Vrbnjak,Josip Rušnov i Mihael Guliš su pobijedili, a Patrik Sećen poražen. Sve u svemu uz dobru organizaciju i jako dobre domaćine osjećali smo se kao doma.

Nikerusko 2019(POLJSKA)

Ljetna škola u Nikerusko-Poljska
Ljetna škola održana od 08.08-11.08.2019 g. za IBK - JON BLUMING zajedno svi. Sudjelovali su Mađarska, Rumunjska, Danska,Hrvatska i Poljska. Jedno veliko prijateljstvo, druženje. Dnevno su bila od tri do pet treninga. Dva puta dnevno u dvorani , a ostale treninge vani. Posebno su vršene priprme za polaganje i to kate pod vodstvom Shihana Henrik Papa, Hanshi Zvonko Samaržija, Povremeno su i drugi pomagali , tako da se praktički uspjelo dosta dobro pripremit. Naravno Hanshi Tomek Olejnik kao dobar domaćin uvijek je nešto novo donio , druženje uz dodatnu čašćenje i malo veselja. Zato zahvaljujemo na sve učinjenom i velikom zalaganju i trudu da bude sve u najboljem redu. Naravno zadnji dan su se održali ispiti za kyu i Dan zvanja. O  svemu tome u sljedećem javljanu. osu...