Category: TECHNO SPIN d.o.o. ulica grada Wirgesa 2, SAMOBOR

Europski kup u Poljskoj

EUROPSKI KUP U POLJSKOJ

Siedlce-Poljska 13.10. 2018.
Kyokushin East European Championship & Polish cup 2018 K-1 fight night.
Ovog vikenda na prvenstvu u Poljskoj – Siedlce nastupili su članovi Kickboxing kluba TNT Samobor i Kyokushin karate kluba Mas Oyama Strmec te ostvarili odlične rezultate. Na natjecanju su nastuplil Josip Novosel (TNT Samobor) te Bruno Pekez, Tin Pentek i Marko Kovač iz kluba Mas Oyama Strmec. (više…)

Demonstracije u Gajnicama

Osu! Predviđeno programom za 2018 g. održane ( 26.05.2018) su demonstracije kyokushinkai karatea i to dva kluba Mas.Oyama Zagreb i Mas.Oyama Strmec. To je napravljeno u sklopu humanitarne akcije tzv: buvljak gdje su sudjelovale udruge grada Zagreba i zagrebačke županije gdje su se prodavala rabljena roba, a kyokushinaki klubovi su napravili aktivnu demonstraciju koja je trajala 3-4 sata. Prikazan je način vođenja treninga, razne borbene kombinacije, borbe, aktivno sudjelovanje mladih koji se ne bave tom vještinom, a i na kraju lomljenje crijepova, te prikaz izdržljivosti gdje su učesnici plaćali po 5 kuna najjači udarac šakom u pleksus. To je bilo sve donirano. Kako su se vježbe izmjenjivale bili su prisutni gledaoci od najstarijih i do najmlađih. To je jedan od načina kako uključiti na sportsku aktivnost od najranije dobi do starije. Zahvaljujemo roditeljima i svim sudionicima na pomoći i strpljivosti. To je tek početak takve akcije i nadamo se da će to prerasti u nešto veće. Osu..

(više…)

IBK seminar u Reghini ( Rumunjska)

Osu!

Na poziv Sensei Kamill Gyula Lukach održan je proljetni seminar IBK i to pod vodstvom IBK Hrvatske Hanshi Mladen Šančić i to od 11.05-13.05. 2018 g . u Reghini ( stari dio campa ). Iako prohladno vrijeme svi sudionici su odradili seminar u pravom kyokushinkai stilu , izdržljivosti, snazi, tehnici i druženju. Domaćin se pokazao u najboljem svjetlu od dočeka sa domaćom prehranom , gdje su bili svi zadovoljni. Zadnjeg dana su po običaju izvršena polaganja za Dan pojaseve. Sensei Kamill Gyula Lukach promoviran 4. Dan, a njegovi učenici su odradili svoj 1. Dan i to Csaba Zsigmond i Duda Mihai-  sve čestitke. Osu..  (više…)

3. kyokushin Super Enpi kup Subotica 2018

Na trećem po redu Kyokushin Super Enpi karate kupu održanom u sklopu 19.Super Enpi kupa 25.03.2018 u Subotici. Hrvatski kyokushinkai savez predstavljalo je 11.članova klubova Domenica Sveta Nedelja, Fortis Samobor i Mas.Oyama Strmec.

Iz Domenice nastupili su : Alen Čosić (1. mjesto u borbama mlađih kadeta ), Mateo Čosić ( 2.mjesto u borbama i 3. mjesto u katama juniora), Barbara Kranjčec ( 3. u borbama starijih kadetkinja), Nika Šemeš ( 2. u borbama mlađih juniorki i 3. u katama seniorki),

Bruno Stojanović ( 2. u borbama starijih juniora  i 1. u katama juniora)

Iz Fortisa nastupili su : Dominik Stanić ( 2. u borbama mlađih juniora – 70 kg) i Tomislav Božić ( 1. u katama seniora).

Iz Mas.Oyame nastupili su: Tin Pentek ( 2. u borbama mlađih juniora – 60 kg), Marko Kovač ( 1. u borbama mlađih juniora +60kg), Josip Vrančić ( 3. u borbama starijih juniora ) i Martina Mikulić ( 2. u katama seniorki).

15.Domenica kup 2018 g.

Kyokushin karate – 15. Kup Domenica 2018

Kyokushin karate - 15. Kup Domenice

Ovogodišnji međunarodni kyokushin karate turnir 15. Kup Domenice okupio je 280 natjecatelja iz 48 klubova iz 13 zemalja, i to iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Estonije, Italije, Mađarske, Poljske, SAD-a, Slovačke, Slovenije, Srbije, Španjolske, Ukrajine te Hrvatske.

Turnir je održan 10. ožujka u sportskoj dvorani OŠ Vladimir Deščak u dva dijela. U prvom dijelu od 9:30 do 12 sati održano je natjecanje u katama na tri tatamija, na kojem je nastupilo 107 natjecatelja u 8 kategorija, od limača do seniora.

Nakon svečanog otvaranja u 13 sati turnir se nastavio na četiri tatamija natjecanjem u borbama, gdje je nastupio 231 natjecatelj u 35 kategorija.

Turnir je otvorila izaslanica župana Zagrebačke županije Mirela Katalenac, pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu Zagrebačke županije, a nazočnima se obratio i gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec. Svečanom otvaranju nazočio je i ravnatelj OŠ Vladimir Deščak Ivica Pavlić, dok su ispred Sportske zajednice grada Svete Nedelje otvaranju nazočili predsjednik Zoran Žitković, tajnica Kristina Burić Turina, predsjednik Nadzornog odbora Drago Skledar te članica Izvršnog odbora Irena Lacković. Otvaranje turnira svojim su nastupom uveličale Svetonedeljske mažoretkinje.

Generalni pokrovitelji turnira bili su Zagrebačka županija i Grad Sveta Nedelja, a među pokroviteljima bili su i Zavod za hitnu medicinu Zagrebačke županije, Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije, Sportska zajednica grada Sveta Nedelja, Turističke zajednice Zagrebačke županije i Svete Nedelje te Olival d.o.o., Bieresdorf d.o.o., AWT d.o.o., Insako d.o.o., Auspuh Lastovčić d.o.o., OPG Bistrički te Caffe bar Domenica.

Medijski pokrovitelji turnira bili su Radio SVN, Nova svetonedeljska panorama, Svetonedeljski list, Glasnik SSN i Radio Samobor.

Samoborski i svetonedeljski kyokushin predstavljali su klubovi Bregana DIV, Focus, Feniks, Fortis, Mas. Oyama i domaćin Klub Domenica.

S osvojena dva visoka odličja i u borbama i u katama, najuspješniji natjecatelj i ovogodišnje Domenice bio je Tomislav Božić iz samoborskog Fortisa, ponovivši prošlogodišnji rezultat, osvojivši zlato u borbama starijih juniora +75 kg i srebro u katama u kategoriji juniora.

U nastavku pogledajte rezultate 15. kupa Domenice, a album fotografija pogledajte na FB stranici Karate Kyokushinkai Croatia. (više…)

Najbolji u Kick lightu ” Otvoreni međunarodni kup Zabok 2018″

Najbolji borac u kickboxingu disciplina Kick Light Tin Pentek

Osu..dana 3.3 2018 nastupili smo na medjunarodnom kickboxing natjecanju u Zaboku ( 350 natjecatelja) gdje je Tin Pentek osvojio prvo mjesto u KL -69 a tako i proglasen najboljim borcem dobivsi pehar. No to nije bilo sve nastupio je i u juniorskoj kategoriji gdje je osvojio trece mjesto i tu se pokazao izvrsnim borcem..no ipak se vidio umor nakon toliko borbi . Tako i Josip Vrancic nastupa i dolazi do finalne borbe no nazalost gubi i osvaja drugo mjesto. Danas i on nastupa u jos jednoj kategoriji u Kl seniora i tu dolazi do finala osvaja drugo mjesto. Nije imao srece da osvoji tako zeljeno prvo mjesto falilo je ipak malo vise kondicije a i iskustva u odlucujucim trenucima. Kickboxing klub Tsunami moze biti zadovoljan rezultatom i uspjehu. Ekipu vodio( bivši trener) Hanshi Zvonko Samarzija a vjerni nas snimatelj Marijan Vrancic je ovjekovjecio slikom te trenutke. Osu (više…)

Polaganje 15.02.2018 u Gajnicama

Osu ..15.02. 2018 g. održano polaganje za viši kyu pojas pred ispitnom komisijom Dai Shihanom Mladenom Šančićem, Hanshi Zvonko Samaržijom i domaćinima  Domagoj Ivančićem i Zvonimir Ivančićem. Nešto novo i na iznenađenje svih prisutnih prikazan je jedan  filmić  o kyokushinkai -u , borbi,duhu kyokushina. Nakon toga se pristupilo ispitu od 10 -og kyu-a do 6-og. Sve se odradilo po programu IBK polaganja. Sve je proteklo u najboljem ozračju i podjeljene su diplome za položen kyu i  naravno veselje nakon toga. Domaćin Mas.Oyama Zagreb je priredio i lijepo druženje uz klopu i piće, a nisu izostali ni kolači . Ovim putem se zahvaljujemo s naše strane ( ispitne komisije) na lijepom dočeku i uspješnom ispitu. Slijede pripreme za 15.i Domenica kup u Rakitju koje se održava 10.03.2018 g. Osu..  (više…)

85 rođendan Kaicha Jon Bluminga

Osu…85 rođendan Kaicha Jon Bluminga proslavljen je na najbolji mogući način i to što  je označilo njegov život, a tako i nas mnoge.

Priređen mu je slavljenički trening uz najbolje prijatelje iz Nizozemske , a tu je bio i naš Dai Shihan Mladen Šančić 8.Dan i kako priliči i napravio posjet u njegovom domu. Pogledajte sve u slici – to vam sve najviše govori…. (više…)